Over mij

In 2012 ben ik begonnen aan de Nederlandse Beauty School in Rotterdam. Hier heb ik mijn diploma’s grimeur, visagiste, nagelstyliste en kapster behaald. Hierna ben ik naar de Haarlemse Akademie in Uitgeest gegaan om mijn branchediploma voor schoonheidsspecialiste te halen. Naast deze opleidingen heb ik ook certificaten gehaald voor het geven van hot stone- en penseelmassages.

Na het behalen van mijn branchediploma ben ik mij gaan specialiseren in het behandelen van acné, huidverbeterende massages en de Shiatsu massage. Zoals u ziet ben ik een allround schoonheidsspecialiste. Ik heb hiervoor gekozen zodat ik u een totaalpakket kan bieden. Zo kunt u meerdere behandelingen kiezen en er een lekkere verwendag voor uzelf van maken. Combineer bijvoorbeeld een heerlijke schoonheidsbehandeling, met een ontspanningsmassage zodat u een algehele ontspanning ervaart door het gehele lichaam. Ook kunt u bij mij te recht voor de perfecte wenkbrauwen.

In juni 2014 startte ik dus mijn eigen salon aan huis. Een jaar later opende ik in augustus 2015 een tweede vestiging in het verzorgingstehuis de Bodaan te Bentveld. Hier verzorgde ik gezichtsbehandelingen en deed ik manicure bij de bewoners. Dit heb ik met veel liefde gedaan tot november 2017.

In 2017 verhuisde ik mijn thuissalon dat zich bevond aan spoor 1 van station Haarlem, naar een mooi herenhuis aan spoor 8 op het Kennemerplein 20. Mijn salon werd groter en mijn klantenkring groeide. Met veel plezier heb ik op deze locatie mijn passie als schoonheidsspecialiste voortgezet. Dit totdat ik in 2020 besefte dat ik al gelange tijd een andere droom opzijzette. 2020 heeft mij doen laten werken aan mijn andere droom en dat betekende dat ik 2021 startte met de patisserie opleiding. Het was een lang gekoesterde droom en het was een hele ervaring om te mogen werken als patissier in een vegan bakkerij. Echter merkte ik al snel dat het bij een droom bleef en dat ik mijn werkzaamheden in de salon miste. Ik miste mijn (trouwe) klanten, onze gesprekken en onze stiltes. Ik miste de behandelingen en de resultaten die wij samen behaalde. En daarom is de salon heropend in september 2021. Helemaal fris en fruitig, vol energie, nieuwe locatie, nieuwe inspiratie.

Nog altijd is de salon te vinden aan het station van Haarlem, op het Kennemerplein, maar dit keer op mijn geluksgetal: nummer 13.

De salon By Younique staat voor een oase van rust, groen en puurheid. De gezichtsbehandelingen zijn gericht op ultieme ontspanning en zijn bedoelt om je even weg te halen uit het drukke bestaan. Ik ontvang u graag en laat u kennis maken met de natuurlijke Dr. Hauschka producten waar ik mijn behandelingen mee uitvoer. Ik laat u tot rustkomen, het is een plek waar u tijd voor uzelf kan hebben.

Heeft u nog vragen of wilt u een keer een kijkje nemen in de salon? Bel, mail of bericht mij gerust via whatsapp of Social Media.

Liefs, Janique Thomasz
Eigenares van By Younique